Overkapping, Overkapping Nijmegen, Overkapping Wijchen

Overkapping

Met een overkapping bent u de Nederlandse weeromstandigheden te slim af. Een mooie overkapping zorgt er namelijk voor dat u tijdens alle seizoenen van uw tuin kunt genieten. Met een mooie tuinset of loungebank creëert u onder de overkapping een heerlijke relaxhoek, waarin u vele fijne uren zult beleven. Gaat het onverhoopt regenen tijdens de barbecue? Geen probleem, dan gaat u toch onder de overkapping verder? Hout- & Timmerwerk Wijchen maakt voor u een overkapping op maat, die past bij uw tuin, smaak en leefstijl. 

Veranda

Een veranda geeft uw tuin net dat beetje extra sfeer en uitstraling. De veranda kan bevestigd worden aan uw woning of zelfs tuinhuis. Een veranda is hiermee het verlengstuk van uw huis. Bent u graag buiten, dan is dit een ideale oplossing. De mogelijkheden zijn zeer divers, dus neem gerust contact op voor meer informatie.

Veranda, Veranda Nijmegen, Veranda Wijchen

Schutting

Een schutting is niet alleen praktisch, maar draagt ook bij aan de sfeer in uw tuin. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een schutting die bij u past. Bij Hout- & Timmerwerk Wijchen kiest u voor kwaliteit. Een schutting koopt u tenslotte niet voor een paar jaar, maar u wilt er op lange termijn ook nog plezier van hebben. We maken schuttingen in alle soorten, maten, materialen en prijsklassen.

Wilt u meer weten over een overkapping, veranda of schutting? Hout- & Timmerwerk Wijchen staat u graag te woord. Bel ons via 06-21888949 of stuur een mailtje naar info@houtentimmerwerk.nl.

Overkappingen & veranda's

Schuttingen & poorten