Tuinhuisjes

Tuinhuisjes

Tuinhuisjes zijn ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuinspullen en gereedschap. Ze geven de extra bergruimte waar veel mensen naar op zoek zijn. Bovendien bestaan tuinhuisjes in alle soorten, maten, materialen en kleuren. Hout- & Timmerwerk Wijchen maakt al jarenlang houten tuinhuisjes in de regio Nijmegen, waardoor wij inmiddels goed kunnen beoordelen wat voor tuinhuisje bij u past.

Tuinhuis op maat

Iedere tuin is anders, daarom maakt Hout- & Timmerwerk Wijchen het liefst uw tuinhuis op maat. Graag bespreken wij eerst de wensen met u, zoals het formaat en het materiaal. De mogelijkheden van een tuinhuis op maat zijn namelijk heel divers. We leggen u graag uit waar u rekening mee kunt houden. Pas als we weten wat u precies wilt, kunnen we een ontwerp maken voor het tuinhuis op maat. Eén ding is zeker: een tuinhuis op maat is een aanwinst voor uw tuin.

Tuinhuisjes Nijmegen, Tuinhuisjes

Poolhouse

Maar Hout- & Timmerwerk Wijchen doet nog veel meer dan tuinhuisjes maken. Heeft u altijd al eens willen zwemmen in uw eigen tuin? Samen met onze partner Pacific Wellness laten we de droom van een eigen zwembad graag in vervulling gaan. Pacific Wellness levert het zwembad en alles wat daarbij komt kijken, Hout- & Timmerwerk Wijchen maakt een bijbehorend poolhouse op maat. In dit poolhouse kunt u de zwembadapparatuur kwijt, het fungeert als technische ruimte. Het is zelfs mogelijk om hier uw eigen wellnesscenter in te laten maken. Een poolhouse kan van ieder gewenst materiaal worden gemaakt.

Uw eigen tuinhuis?

Kiest u voor een tuinhuis? Maak dan de bewuste keuze voor kwaliteit. Hout- & Timmerwerk Wijchen is gespecialiseerd in ambachtelijk timmerwerk en het maken van tuinhuisjes op maat. In overleg is bijna alles mogelijk. Twijfelt u nog over de voordelen van een eigen tuinhuis? Neem gerust contact op voor meer informatie, we vertellen u er graag alles over. 

Projecten door Hout- & Timmerwerk Wijchen

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Bekijk een impressie van onze tuinprojecten en doe inspiratie op voor uw eigen tuin.

Tuinhuisjes & poolhouses