Buitensauna

Wellness

Stomen, ontspannen en zwemmen: het kan allemaal in uw eigen tuin. Hout- & Timmerwerk Wijchen maakt buitensauna's en infraroodcabines op maat. Samen met onze partner Pacific Wellness kunnen we uw tuin zelfs voorzien van een zwembad of hot tub. 

Buitensauna

Een buitensauna geeft u het ultieme gevoel van luxe. U hoeft de deur niet uit, maar stapt gewoon uw achtertuin in en het ontspannen kan beginnen. Hout- & Timmerwerk Wijchen kan een buitensauna voor u op maat maken. Sterker nog: we zijn hierin gespecialiseerd en hebben al heel wat buitensauna’s in de regio Nijmegen en omstreken vervaardigd. We maken de buitensauna met duurzaam, kwalitatief hoogwaardig materiaal. Zo kunt u lang van uw buitensauna genieten. 

Heeft u interesse in een buitensauna, infraroodcabine of zwembad in de tuin? Neem gerust vrijblijvend contact op via 06-21888949 of info@houtentimmerwerk.nl

Infraroodcabine

Om het wellnessgevoel compleet te maken, kunt u kiezen voor een infraroodcabine. Zo’n infraroodcabine is een goede keuze als u last heeft van uw spieren of gewrichten. De infraroodcabine is behaaglijk warm, maar het gaat hier vooral om de stralingswarmte. Het heeft dus een ander effect dan een sauna. Twijfelt u tussen een buitensauna of een infraroodcabine? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer. Uiteraard kunnen wij de infraroodcabine geheel naar uw wensen op maat maken.

Zwembad

Je ziet het steeds meer: een zwembad in de tuin. En dat is niet voor niets, want wat is er nu prettiger dan in uw eigen tuin baantjes te kunnen trekken? Hout- & Timmerwerk Wijchen werkt samen met Pacific Wellness en kan u hierdoor ook begeleiden in uw keuze voor een zwembad. Het zwembad kunt u uitzoeken bij Pacific Wellness. Hout- & Timmerwerk Wijchen maakt vervolgens een bijbehorend poolhouse op maat. Een poolhouse is een technische ruimte waarin u de zwembadapparatuur kwijt kunt.

Sauna's & infraroodcabines