Tuinhuisjes maken

Tuinhuisjes

Stomen, ontspannen en zwemmen: het kan allemaal in uw eigen tuin. Hout- en Timmerwerk Wijchen maakt buitensauna's en infraroodcabines op maat. Samen met onze partner Pacific Wellness kunnen we uw tuin zelfs voorzien van een zwembad of hot tub. 


Buitensauna


Een buitensauna geeft u het ultieme gevoel van luxe. U hoeft de deur niet uit, maar stapt gewoon uw achtertuin in en het ontspannen kan beginnen. Hout- en Timmerwerk Wijchen kan een buitensauna voor u op maat maken, we zijn hierin gespecialiseerd en hebben al heel wat buitensauna’s in de regio Nijmegen en omstreken vervaardigd. We maken de buitensauna met duurzaam, kwalitatief hoogwaardig materiaal. Zo kunt u lang van uw buitensauna genieten.

Zwembad met poolhouse

Poolhouse


Maar Hout- en Timmerwerk Wijchen doet nog veel meer dan tuinhuisjes maken. Heeft u altijd al eens willen zwemmen in uw eigen tuin? Samen met onze partner Pacific Wellness laten we de droom van een eigen zwembad graag in vervulling gaan. Pacific Wellness levert het zwembad en alles wat daarbij komt kijken. HTW maakt een bijbehorend poolhouse op maat. In dit poolhouse kunt u de zwembadapparatuur kwijt, het fungeert dus als technische ruimte. Het is zelfs mogelijk om hier uw eigen wellnesscenter in te laten maken. Een poolhouse kan van ieder gewenst materiaal worden gemaakt.


Uw eigen tuinhuis?


Kiest u voor een tuinhuis? Maak dan de bewuste keuze voor kwaliteit. Hout- en Timmerwerk Wijchen is gespecialiseerd in ambachtelijk timmerwerk en het maken van tuinhuisjes op maat. In overleg is bijna alles mogelijk.

Tuinhuis op maat
Tuinhuis op maat

Wellness

Tuinhuisjes zijn ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuinspullen en gereedschap. Ze geven de extra bergingsruimte waar veel mensen naar op zoek zijn. Bovendien bestaan tuinhuisjes in alle soorten, maten, materialen en kleuren. Hout- en Timmerwerk Wijchen maakt al jarenlang houten tuinhuisjes in de regio Nijmegen, waardoor wij inmiddels goed kunnen beoordelen wat voor tuinhuisje bij u past.


Tuinhuis op maat

Iedere tuin is anders, daarom maakt Hout- en Timmerwerk Wijchen het liefst uw tuinhuis op maat. Graag bespreken wij eerst de wensen met u, zoals het formaat en het materiaal. De mogelijkheden van een tuinhuis op maat zijn namelijk heel divers. We leggen u graag uit waar u rekening mee kunt houden. Pas als we weten wat u precies wilt, kunnen we een ontwerp maken voor het tuinhuis op maat. Eén ding is zeker: een tuinhuis op maat is een aanwinst voor uw tuin.

Wellnessgevoel met infraroodcabine

Infraroodcabine


Om het wellnessgevoel compleet te maken, kunt u kiezen voor een infraroodcabine. Zo’n infraroodcabine is een goede keuze als u last heeft van uw spieren of gewrichten. De infraroodcabine is behaaglijk warm, maar het gaat hier vooral om de stralingswarmte. Het heeft dus een ander effect dan een sauna.

Zwembad


Je ziet het steeds meer: een zwembad in de tuin. En dat is niet voor niets, want wat is er nu prettiger dan in uw eigen tuin baantjes te kunnen trekken? Hout- en Timmerwerk Wijchen werkt samen met Pacific Wellness en kan u hierdoor ook begeleiden in uw keuze voor een zwembad. Het zwembad kunt u uitzoeken bij Pacific Wellness. Hout- en Timmerwerk Wijchen maakt vervolgens een bijbehorend poolhouse op maat.

Wellness in eigen tuin
Mooie overkapping

Overkappingen

Met een overkapping bent u de Nederlandse weersomstandigheden te slim af. Een mooie overkapping zorgt er namelijk voor dat u tijdens alle seizoenen van uw tuin kunt genieten. Met een mooie tuinset of loungebank creëert u onder de overkapping een heerlijke relaxhoek, waarin u vele fijne uren zult beleven. Gaat het onverhoopt regenen tijdens de barbecue? Geen probleem, dan gaat u toch onder de overkapping verder? Hout- en Timmerwerk Wijchen maakt voor u een overkapping op maat, die past bij uw tuin, smaak en leefstijl. 


Veranda


Een veranda geeft uw tuin net dat beetje extra sfeer en uitstraling. De veranda kan bevestigd worden aan uw woning of zelfs tuinhuis. Een veranda is hiermee het verlengstuk van uw huis. Bent u graag buiten, dan is dit een ideale oplossing. De mogelijkheden zijn zeer divers, dus neem gerust contact op voor meer informatie.

Veranda aan woning

Schutting


Een schutting is niet alleen praktisch, maar draagt ook bij aan de sfeer in uw tuin. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een schutting die bij u past. Bij Hout- en Timmerwerk Wijchen kiest u voor kwaliteit. Een schutting koopt u tenslotte niet voor een paar jaar, maar u wilt er op lange termijn ook nog plezier van hebben. We maken schuttingen in alle soorten, maten, materialen en prijsklassen.

Altijd beschut

HTW
Edisonstraat 13 
6604BT Wijchen

Contactgegevens

KvK: 09205301


Privacyverklaring

Dé timmerman voor uw tuin in de buurt van Nijmegen. Tuinhuizen, buitensauna’s, overkappingen, veranda’s en schuttingen.